Pääsykokeiden tulokset ja ihana huvila

 Jes!!

Sain pääsykokeiden tulokset ja pääsen aloittamaan tradenomiopiskelut syksyllä! Voi tätä ilon ja onnen määrää! Tänään on myös syntymäpäiväni, joten ihanan lahjan kyllä sain!

Löysin myös myynnistä maailman ihanimman huvilan. Se on vanha 1900-luvun alussa rakennettu talo saaressa vain n. 4 km:n päässä asunnostani. Sydämeni oikeasti pysähtyi varmaan hetkeksi kun törmäsin tuohon taloon. Tontti oli juuri sopiva kasvimaan perustamiseen ja siellä oli ihana lasikuisti ja rantasauna. Tuon talon takia ostaisin veneen välittömästi vaikka en oikein pitänytkään ajatuksesta aiemmin.

Talo selvästi vaatii remonttia, mutta minulle se olisi kaiken vaivan arvoinen ja rakastuin taloon ihan tuollaisenaan, jota se tällä hetkellä oli. Sähköt siellä oli, mutta ei juoksevaa vettä. Ihan täydellistä. Näen jo kuinka remontoisin tuota taloa hiljalleen ja palauttaisin sen vanhaan kukoistukseensa. Näen kuinka menisin laiturille vastaan ystäviä, jotka tulisivat veneellä kylään viikonlopuksi. Näen aamukahvihetket lasikuistilla ja kukoistavan kasvimaan. Nämä ajatukset saavat minut niin onnelliseksi, että kyyneleet tulevat silmiin.

Talon hintapyyntö oli kuitenkin yli 200 000€.

Eli tällä hetkellä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia saada sitä.

Vähän sydän särkyneenä kuiskasin vain "odota mua" talon kuvalle.


Kauppalehti.fi

Tämä huvila löytyy Pirkkalasta ja ei ole se, johon rakastuin, mutta tyyliltään hyvin lähellä. Miten saan 200 000€ kasaan?




Kommentit