Helmikuun 2023 säästö

 Helmikuu meni ihan hurjan nopeasti ja taas olisi aika katsoa, miten säästöni ovat kehittyneet kuukauden aikana. Tavoitteenahan oli 70000 € vuoden loppuun mennessä ja se tarkoitti 1518,24 € keskimäärin joka kuukausi. Huijasin vähän viime kuussa kun sanoin, että verojen jälkeen jää noin 1400 € käteen. Ei se ihan niin ollutkaan vaan sittenkin alle 1300 €. 

Säästöön pitäisi laskujeni mukaan saada 1300 € palkasta yli 1500 €. Ainoa tapa tuohon on onnistua osakkeilla tai myydä jotain. Tai voittaa lotossa? Ainakin tänä keväänä on tulossa osinkoja lähes 1000 €, joten se auttaa paljon.

Mutta nyt niihin laskelmiin:



Taas näyttää siltä, että tämäkin kuukausi on onnistunut täydellisesti. Osakesalkku on kasvanut taas tuon 1805 €, muilla tileillä ei olekaan tapahtunut mitään. Laitoin helmikuussa kaikki osakkeisiin, mitä vain irtosi ja mukavasti ovat kurssitkin nousseet.

Ensi kuussa pitäisi olla kasassa 56335,88 €, joka on jo nyt kasassa. Silti pörssikurssit heittelee yhä, joten koskaan ei tiedä mihin suuntaan tässä mennään. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvältä näyttää tähän mennessä.

Se verran on kiireitä töissä ja koulussa, että taitaa tämä kirjoittelu sujua tällä hetkellä vain kerran kuukaudessa. Ensi kuussa sitten taas katsotaan.

Kommentit