Maaliskuun 2023 säästö

Tämä aika menee kyllä niin nopeasti kun on kädet täynnä tekemistä! Taas meni kuukausi ihan siivillä ja kaikenlaista positiivista on tapahtunut. Minulle tarjottiin nyt vakituista sopimusta työpaikkaani, joten kun määräaikainen työsopimukseni loppuu 31.5. niin siitä lähtien olen vakituinen työntekijä. Jee!

Aion silti jatkaa 80% sopimuksella koulun takia, mutta saan muuttaa sen heti kun haluan. Ajattelin nyt katsella ainakin kesän yli, että miltä tuntuu. Palkkani myös nousee kun en enää ole harjoittelijan palkalla. Vielä en tiedä mitä tuleva palkkani tulee olemaan. Silti tuo 80% työaika vähentää sen 20% kuukausipalkasta ja se on oikeasti yllättävän suuri summa.

Nyt kun kuukausi on taas vaihtunut niin on myös aika katsoa, mitä säästöilleni kuuluu. Se, että säästöni rikkoisivat vuoden lopussa 70 000 € rajan, on joka kuukausi saatava keskimäärin 1518,24 € säästöön. Säästöni ovat nousseet nyt joka kuukausi enemmän kuin tuo tavoite.  Laskin tuossa viime kuussa, että tässä kohtaa säästössä pitäisi olla 56335,88 €. Ainakin pörssissä on ollut kovaa myrskyä, joten en osaa yhtään nyt ennakoida miten on mennyt. Katsotaanpa.



Mitä ihmettä! Olin aivan varma, että nyt olisi ollut huono kuukausi, mutta ei sitten näköjään ollutkaan. En saanut tuota säästötavoitetta (1518,24 €) kasaan, mutta edelliset kuukaudet pelastivat sen verran, että olen aikataulua edellä vielä 1193,28 €. Hyvältä siis näyttää edelleen.

Nyt jos haluan ensi kuussa pysyä suunnitellussa aikataulussa, olisi kasassa oltava 57 854,12 €. Siihen on tällä hetkellä matkaa vain 324,96 €. Vaikuttaisi helpolta hommalta, mutta koskaan ei tiedä.

Ensi kertaan taas!



Kommentit